Waarom

COACH & VERTROUWENSPERSOON


WAAROM BEN IK EEN COACH

People Lover is de rode draad in mijn leven. In 2013 besloot ik daar wat mee te gaan doen. De coaching opleidingen heb ik met zorg uitgezocht en nu werk ik als coach en vertrouwenspersoon. Voor iedereen die gidsing en inspiratie kan gebruiken.

‘Leven naar je Waarden’ was – en is mijn onderzoeksvraag. Hier begint mijn ‘WAAROM’ en daar eindigt het…

Op de pagina’s HOE, WIE en MIJ leest u veel meer over mijn werk: werkwijze, doelgroepen, reacties op mijn werk en ervaringen, evidence based studies/opleidingen en diploma’s certificaten. En wat ik EXTRA aanbied, en hoe u via CONTACT mij kunt bereiken. Voel u welkom op deze website!

Voordat ik middels de fraaie opleidingen een professioneel coach werd, leverde mijn carrière als podium artiest en docent een schat van ervaring op in omgang met mensen. Inspireren en het idee van mensen gidsen bleef mij achtervolgen. Een coach is geen trainer: een coach gidst. En een coach blijft zelf ook leren.

Leven naar je waarden. Je waarden weten en beheren. Een kern voor mijzelf. Deel van mijn ‘WAAROM’. Net als de verdieping in innovatie, creativiteit en betrokkenheid. En de boeiende intieme relatie tussen innovatie-falen, effectieve verandering-discomfort en groei-verlies. Daar zijn soms pittige stevige gesprekken aan verbonden.

Met prachtige (evidence-based) studies/opleidingen/cursussen legde ik een sterk fundament:
– ACT Acceptance & Commitment Therapist gecertificeerd (CIVAS 2017-2018);
– Center for Courage and Renewal (USA 2014-nu);
– Brave Leader BLI Brené Brown Education&Research (USA) recognized and certified (2018);
– Een korte cursus over Byron Katie’s The Work (2018)

Deze opleidingen zijn sterk met elkaar verbonden. Met jarenlange ervaringen MA Master of Arts podium artiest en als docent beschik ik over een krachtige skill set.

Susan A. David PhD (Harvard Medical School) zegt: “Walk your Why”: de kunst om te leven naar de eigen persoonlijke selectie van waarden. Precies daarom ben ik coach geworden. Beter kan ik het niet zeggen!

NB: Een inspirerend voorbeeld van ‘self coaching’ kwam ik tegen op één van mijn wandelingen in de bergen, klik aan:

video self coaching