Extra (NL)

COACH & VERTROUWENSPERSOON

BINNENKORT EVENTS EN EEN BOEK OP KOMST:

Zeer vereerd dat ik op 17 MEI 2019 main speaker was bij https://houseofperpetualevolution.com. Het was een zeer inspirerend samenzijn.

En op 19 JUNI 2019 tussen 13 en 17 uur kunt u mij ontmoeten en spreken over mijn coachings in het Amphion Theater Doetinchem op een bijeenkomst van Kruisverenigingen Oost Nederland. Ik sta dan in de foyer! Komt u bij mij langs dan voor een kennismaking? Het Amphion Theater is gelegen aan de Hofstraat 139. Welkom!

Op 20 en 21 SEPTEMBER 2019 volg ik een cursus DEBATTEREN, NETWERK, e.a. op de ZOMERAKADEMIE Steenkamp Instituut van het CDA in Den Haag onder leiding van hoog gekwalificeerde personen. Blijven ontwikkelen is mijn motto, de altijd weer lerende coach.

NIEUWS: MIJN BOEK op komst! Tweede helft 2020 zal het verschijnen, in papieren versie en als e-book. Onderwerp: de sociale consequenties van langdurig ziek zijn, o.a. bij chronisch kanker patienten. Geen wetenschappelijk boek, maar een werk nav research en gesprekken met mensen die een dergelijke ziekte hebben. Hoe is het om die lange adem te hebben en wat bemerk je in de omgang met je omgeving naar jou toe. Het worden korte  verhalen die met mij samen tot stand komen na fact checking, benoemen articulatie van het leven, bespreken contemplatie en compassie en gastvrijheid.

 

En dan mijn extra programma’s:


1. Storytelling maakt nogal eens deel uit van de coaching sessies. ‘Op Verhaal Komen’ is een programma waarin Pieter mensen spreekt die hùn verhaal vertellen, verhalen die tot stand gekomen zijn na scherpzinnig research, ‘Leven naar je Waarden’ als uitgangspunt. De gast sprekers zijn personen uit de politiek, cultuur, sport en media. Rick van de Made, Stadsdichter van Zaanstad, ondersteunt dit programma met een eigen gedicht en aan het slot van het programma komt Rick met een resumé van het gesprek in de vorm van een gedicht wat hij tijdens dat gesprek heeft gemaakt.

NB: dit programma gaat los van een extra coachingsaanbod ook draaien in kleine theaters, huiskamers, op werkvloeren en op bijeenkomsten van organisaties.

2. Als een uniek extra in het aanbod van pietergrimbergencoaching.com, kunt u het programma ook uitbreiden met een show van 40 minuten door Jort van der Maarel/conferancier en mijzelf. Alle onderwerpen in de coaching passeren de revu als blijdschap, lol, levensomarming, en niet onbelangrijk: humor. Tekst en muziek zijn van Jort en van mij. Deze optie is ook beschikbaar voor COLLEGA’s Coaching/Training.

Rick van der Made
Jort van der Maarel