Extra (NL)

COACH, VERTROUWENSPERSOON, PUBLIC SPEAKER EN AUTEUR

RECENTE EXTRA’S:

Zeer vereerd dat ik op 17 MEI 2019 main speaker was bij https://houseofperpetualevolution.com. Het was een zeer inspirerend samenzijn.

Op 6 JUNI 2019: ‘De Dag Van De Coach’. Ik was gekozen tot  ‘coach van de dag’. Het opleidingsinstituut CIVAS heeft mij uitgenodigd voor een kort interview. Zie https://www.civas.nl/blog/student-coaching-aan-het-woord/4

En op 19 JUNI 2019 tussen 13 en 17 uur kon u mij ontmoeten en spreken over mijn coachings in het Amphion Theater Doetinchem op een bijeenkomst van Kruisverenigingen Oost Nederland. Ik stond in de foyer! Komt u alsnog in mijn studio bij mij langs dan voor een kennismaking? Welkom!

Sinds 3 SEPTEMBER 2019 maak ik deel uit van het team van het Toon Hermans Huis in Tiel, een inloophuis voor kankerpatiënten en hun omgeving. Het verrijkt mijn verdere leven als coach en als mens. Ik werk daar wekelijks.

Op 20 en 21 SEPTEMBER 2019 volgde ik een cursus DEBATTEREN, NETWERK, e.a. op de ZOMERAKADEMIE Steenkamp Instituut van het CDA in Den Haag onder leiding van hoog gekwalificeerde personen. Ik maak deel uit van CDA PRIDE. Blijven ontwikkelen is mijn motto, de altijd weer lerende coach.

Op 20 MAART 2020 ga ik in intensieve training bij AI-Opener in Nijmegen met ‘Geweldloos en Verbindend Communiceren’. Ik word dan ingewijd in het fraaie gedachtengoed van Marshall Rosenberg en zijn CENTER OF NONVIOLENT COMMUNICATION en in MEI 2020 hoop ik dit traject succesvol af te ronden. Een volstrekt logische stap, met name als Erkend Gecertificeerd ACTer en Brave Leader Brené Brown.

Van 18-24 oktober 2020 ben ik in L’Arche,  Trosly-Breuil/Frankrijk. Gabrielle Earnshaw (uit Toronto/Canada) geeft een Retreat over Henri Nouwen. De deelnemers maken het proces wat Henri Nouwen doormaakte bij het maken van voor hem levensveranderende beslissingen. Nouwen is één van de grootste inspiratoren in mijn leven en in mijn werk als coach..

NIEUWS: MIJN BOEK op komst! Tweede helft 2020 zal het verschijnen, in papieren versie en als e-book. Met symposia en theater colleges er aan verbonden. Onderwerp: Verhalen van langdurig zieken. Geen wetenschappelijk boek, maar een werk nav research en gesprekken met mensen die een dergelijke ziekte hebben. Hoe is het om die lange adem te hebben en wat bemerk je in de omgang met je omgeving naar jou toe. Kwetsbaarheid en Moed, hoe liggen die begrippen? Het worden korte  verhalen die met mij samen tot stand komen na fact checking, benoemen articulatie van het leven, bespreken contemplatie en compassie en gastvrijheid…

Voor de illustraties van het boek ging ik in november 2019 naar de Eifel. Driemaal per jaar ben ik te vinden op het Schöpfungspfad Nord Eifel/Duitsland, een pad met 10 prachtige levensvragen tijdens de wandeling. Het pad eindigt met een labyrinth, bestaande uit talloze keien. Het boek wordt voorzien van foto’s die ik toen maakte.

En verder wordt ik zeer frequent gevraagd als public speaker in publieke- en besloten kringen.