Agenda

Calendar

Afspraken

29 september 2023

  Opleiding aan RadboudUMC Nijmegen

  Start van 3 maanden opleiding aan RadboudUMC Nijmegen, samen met 7 ander Geestelijk Verzorgers over levensvragen met als centraal thema: het gedachtengoed van Dag Hammerskjöld. Ik ga mij verder bekwamen op gebied mentale en geestelijke begeleiding van mensen, die te maken hebben met tegenslag in gezondheid.

  1 oktober 2023

   Landelijke campagne van de Stomavereniging Nederland

   Start van de landelijke campagne van de Stomavereniging Nederland. Ik verleen daar mijn medewerking aan. Niet alleen mijn royalties van "Ben je nou helemaal van God los/Op zoek naar waarden bij hulpvragen' gaan naar deze vereniging, maar ook sta ik met stoma en darmwandband op de verjaarskalender van de https://www.stomavereniging.nl , bezoek deze site voor meer info

   10 oktober 2023

    Start wekelijks coachgesprekken

    Vanaf deze datum verzorg ik niet twee-wekelijks, maar wekelijks coachgesprekken voor mensen die geraakt worden door kanker. In de Nijehoeve van de NijeStichting in Twente, mede i.s.m. de ziekenhuizen ZGT en MST. Dit i.v.m. de sterk stijgende vraag naar mentale begeleiding.

    27 oktober 2023

     Lezing voor CU4ALL

     Ik ben gevraagd om een lezing te geven over het thema 'Wounded Healer' voor CU4ALL, het LGBTI+ doelgroepnetwerk van de ChristenUnie. Een besloten bijeenkomst op het partijburo in Amersfoort waarbij ook enkele Tweede Kamer leden aanwezig zullen zijn. Hét thema voor een coach: stel je wond in dienst van de ander, zoals Henri Nouwen dat naliet.

     1 november 2023

      Mannengroep kanker

      Iedere tweede donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 in www.denijestichting.nl gespreksleider.

      25 november 2023

       Interactieve lezing voor de Stomavereniging Nederland

       Over het thema 'Wounded Healer' geef ik een interactieve lezing voor de Stomavereniging Nederland afdeling Oost Nederland. Locatie nader bekend te maken in Zutphen. Is 'wounded healer' onbegrensd? Dat wordt de vraagstelling. Het belooft een pittige bijeenkomst te worden. Toegang is voor iedereen die geraakt wordt door een tegenslag in gezondheid.

       Winter 2024

        Vierde boek met de titel 'Oneindig onaf'

        Dan komt mijn vierde boek uit met de titel 'Oneindig onaf'. Centraal staat het thema: leven naar breekbaarheid en niet naar maakbaarheid. Het wordt een aktueel boek waarin het doorgeslagen vertrouwen op de autonomie van het individu fiks op de helling wordt gezet. Casus, voorbeelden, etcetera zullen dit boek tot een spraakmakend werk maken. Een aanklacht tegen het neo-liberalisme en een pleidooi voor levenswaarden en het leven zelf.