Mijn boek ‘Ben je nou helemaal van God los!/Op zoek naar waarden bij hulpvragen’ – die verschijnt in maart 2023 – is een regelrecht pleidooi voor de link die ik leg tussen coaching en hulpvragen en zingevings-, levens-, betekenis- en levensbeschouwing. Met management skills komen we er niet meer en met praatspiritualiteit al evenmin. De toegenomen complexiteit van hulpvragen vraagt om meer bagage van de coach en meer voeling met levensbeschouwing en zingevingsvragen. Daarom ga ik hierover in verdieping: eerst van 2 t/m 7 juli 2023 aan de Summerschool Utrecht University en vanaf 1 september 2023 een 2 jarige studie met als thema zingeving aan een Hogeschool. Lees sowieso mijn nieuwe boek maar volg hier welke studie ik ga doen! De coach moet gecoacht blijven, en ik word weer gecoacht. Om bij te blijven en om een nog betere coach te worden…

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *